header banner
Default

HashKey, altcoinlere ilgi duymaya başladı


Table of Contents
    Tam Boyutta Gör
    HashKey Group’un alt birimi HashKey Capital, 100 milyon dolarlık fonuyla altcoin’lere yatırım yapmayı planlıyor. Şirket, fon yatırımlarının yarısından azıyla Bitcoin ve Ethereum’a yönelecek. HashKey Capital, bu yatırımlarıyla küçük sermayeli varlıkları çeşitlendirecek ve altcoin portföyü oluşturacak. Şirketin Hong Kong tarafından düzenlenen ve denetlenen fonu, kripto piyasasının çalkantılı gittiği bugünlerde altcoin’leri tercih ediyor.

    Reuters’ten çıkan bir haberde, portföy yöneticisi Jupiter Zheng’in görüşlerine yer verildi. Zheng, fonun yüksek net değere sahip bireyleri ve zengin Asyalılara hizmet veren yatırım girişimleri müşteri olarak hedeflediğini dile getirdi. Singapur merkezli şirket, tamamen dijital varlıklarda kullanacağı 100 milyon dolarlık yatırım fonunu geçtiğimiz ay duyurmuştu.

    Asya’da artan kripto popülaritesi, Asya ülkelerinin girişimlerini de teşvikliyor. Hong Kong ve Singapur, blokzincir ve kripto konusunda emin adımlar atıyor. Özellikle düzenleyici çerçeve konusunda da net adımların atılmaya başlamış olması, kripto girişimlerini teşvik ediyor. Ayrıca, Hong Kong’daki ilk kripto lisansı HashKey Exchange’e verildi.

    Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
    istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:

    Sources


    Article information

    Author: Thomas Gonzalez

    Last Updated: 1698046803

    Views: 671

    Rating: 4.4 / 5 (33 voted)

    Reviews: 90% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Thomas Gonzalez

    Birthday: 1932-02-20

    Address: 0730 Bailey Lane, Port Tara, NM 61752

    Phone: +3648345375512613

    Job: Forensic Scientist

    Hobby: Video Editing, Fishing, Snowboarding, Gardening, Coffee Roasting, Skydiving, Cycling

    Introduction: My name is Thomas Gonzalez, I am a exquisite, steadfast, intrepid, artistic, cherished, spirited, variegated person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.