header banner
Default

Kopieerbaar portfolio wordt gedeeld door de meest succesvolle crypto-analist met een winstpercentage van vijftig procent


Voor investeerders is 2023 tot dusver een stuk beter jaar dan 2022. Bitcoin (BTC) is voorzichtig iets uit het donkere hol van de bearmarkt gekropen en ook de aandelenmarkten zijn herstellende van een rampzalig 2022. De onderlinge prestaties binnen beide werelden lopen echter erg uiteen en wat dat betreft is het maar hopen dat je als investeerder de juiste keuzes hebt gemaakt voor je portfolio.

Voor dit artikel bekijken we hoe het investeringsportfolio van een bekende eToro-belegger er momenteel voorstaat. Was je beter af geweest door zijn transacties te kopiëren middels de CopyTrader-functie van het handelsplatform of zou jouw eigen investeringsportfolio als winnaar uit de strijd komen? 

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis Advertentie Bitvavo

Portfolio met crypto en aandelen

VIDEO:

Matisyahu Greenspan is een van de duizenden beleggers waar je uit kan kiezen voor het kopiëren van posities. Ook kun je profiteren van de kennis en ervaring die onder andere Greenspan te bieden heeft.

Het portfolio van Greenspan bestaat uit zowel crypto als aandelen. Specifiek bezit hij bitcoin, ethereum (ETH), litecoin (LTC) en Tesla (TSLA). Over het gehele plaatje staat hij 49,83 procent in de plus sinds het begin van het jaar.

Het diversifiëren van zijn portfolio tot de aandelenmarkt blijkt een uitstekende zet te zijn geweest, aangezien Tesla sinds het moment van zijn aankoop in mei met maar liefst 50 procent is gestegen.

Het algehele rendement van 49,83 procent overtreft met overtuiging veel verschillende cryptomunten. Bitcoin staat sinds de start van het jaar met 62,03 procent in het groen, maar het merendeel van de altcoins blijft aanzienlijk achter in prestaties in vergelijking met het vlaggenschip van de crypto-industrie.

Advertisement

Risico verlagen: spreiden op eToro

VIDEO:

Het portfolio van Greenwood heeft op het moment een risicoscore van ‘5’ toegewezen gekregen. Bij ieder portfolio wordt het risico weergegeven door een getal tussen de 1 (laag risico) en 10 (hoog risico). Hoe volatieler de individuele activa uit een portfolio, hoe hoger het bijbehorende risico.

Een portfolio met meer gediversifieerde activa kan minder risico met zich meebrengen, omdat deze individuele activa kan bevatten die minder volatiel zijn. Door eToro in gebruik te nemen kun je met slechts één platform je geld spreiden in crypto, aandelen, indices, grondstoffen en forex. Het investeren in aandelen is bovendien geheel zonder extra kosten. 


eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal is in gevaar.

74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.

Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro.

Sources


Article information

Author: Robert Moore

Last Updated: 1698165842

Views: 713

Rating: 3.7 / 5 (64 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Robert Moore

Birthday: 2000-07-22

Address: 95486 Medina Throughway Suite 925, East Laurenmouth, AK 02548

Phone: +4244189847814396

Job: Quantum Physicist

Hobby: Baking, Astronomy, Amateur Radio, Singing, Poker, Motorcycling, Geocaching

Introduction: My name is Robert Moore, I am a resolved, irreplaceable, dear, Open, steadfast, priceless, fearless person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.