header banner
Default

De verwachte prijs van Shiba Memu nadert de grens van $3 miljoen, terwijl Bitcoin $27punt000 overtreft


Belangrijkste punten

  • Bitcoin heeft nu het niveau van $27.000 overschreden, nadat het vandaag meer dan 2% aan zijn waarde heeft toegevoegd.

  • De presale van Shiba Memu nadert nu de grens van $ 3 miljoen.

De cryptomarkt was vandaag bullish , waarbij de prijzen van de meeste cryptocurrencies met meer dan 2% zijn gestegen. Nu de markt de afgelopen dagen in een bullish staat verkeert, nadert Shiba Memu ook een nieuw record, aangezien de presale nu boven de $2,9 miljoen ligt.

Bitcoin overschrijdt de grens van .000

Bitcoin, ‘s werelds grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie, heeft de afgelopen dagen goed gepresteerd. Terwijl de rally voortduurt, heeft het de afgelopen 24 uur meer dan 2% aan zijn waarde toegevoegd.

Op het moment van schrijven staat de prijs van Bitcoin op $27.290, een stijging met 2,6% tot nu toe vandaag. De positieve prestaties van Bitcoin hebben er ook voor gezorgd dat de bredere cryptomarkt aan een mini-rally is begonnen. De totale marktkapitalisatie voor cryptocurrency bedraagt nu $1,08 biljoen, een stijging van meer dan 2% in de afgelopen 24 uur.

Wat is Shiba Memu?

Nu de bredere cryptomarkt zich momenteel in een bullish modus bevindt, verloopt de presale van Shiba Memu ook uitstekend. De presale van Shiba Memu nadert een nieuwe mijlpaal nadat er de afgelopen dagen meer dan $300.000 is toegevoegd.

Shiba Memu is een meme-tokenproject dat AI en blockchain-technologie combineert om een onstuitbare, volledig zelfvoorzienende marketingkrachtcentrale te creëren.

Volgens het ontwikkelingsteam is Shiba Memu ontworpen om het werk van verschillende marketingstrategieën aan te kunnen. Als AI-gebaseerd platform zal Shiba Memu te allen tijde actief zijn.

Het platform van Shiba Memu zal altijd actief zijn in het vinden van de beste creatieve advertentiecampagnes, waardoor het voor entiteiten en individuen gemakkelijker wordt om marketingcampagnes uit te voeren.

Shiba Memu werd gelanceerd als een meme-project dankzij de recente populariteit van meme-coins. In de afgelopen drie jaar is de marktkapitalisatie van meme-coins gegroeid van vrijwel $0 naar de grens van $20 miljard in 2022.

Hoewel de meeste meme-coins geen gebruiksscenario’s hebben, is Shiba Memu anders gebouwd. Shiba Memu heeft utility en zal echte problemen voor bedrijven en individuen oplossen.

In de whitepaper zei het team dat Shiba Memu over zelfvoorzienende marketingmogelijkheden beschikt, mogelijk gemaakt door AI-technologie. Als AI-aangedreven platform zal Shiba Memu zijn eigen marketingstrategieën ontwikkelen, zijn eigen PR schrijven en zichzelf promoten in relevante forums en sociale netwerken. Shiba Memu werkt momenteel op twee grote blockchains, Ethereum en BNB Chain

De presale van Shiba Memu nadert miljoen

De presale van Shiba Memu blijft nieuwe records vestigen en heeft de afgelopen zeven dagen ruim $300.000 opgeleverd. Vorige week bedroeg de presale investering van Shiba Memu $2,6 miljoen, en momenteel staat deze op $2,9 miljoen.

Het geld dat uit de presale wordt gegenereerd, zal worden gebruikt voor de ontwikkeling van enkele Shiba Memu-producten. Het grootste deel van het geld zou worden gebruikt om de AI-technologie van Shiba Memu te ontwikkelen.

Klik hier voor meer informatie over het presale evenement van Shiba Memu.

Vandaag nog in Shiba Memu investeren?

De presale van Shiba Memu blijft meer belangstelling genereren dankzij de waardepropositie van het project. Daarnaast heeft de cryptomarkt sinds het begin van het jaar uitstekende prestaties geleverd, waarbij de prijzen van de meeste coins en tokens in die periode met bijna 40% zijn gestegen.

Ondanks de positieve prestaties is de markt nog steeds ruim 50% lager dan het hoogste punt ooit in 2021. Marktanalisten verwachten nu dat Bitcoin en andere cryptocurrencies de komende maanden zullen stijgen.

Shiba Memu zou een van de grootste winnaars kunnen zijn zodra het project van start gaat en het token op crypto-beurzen wordt genoteerd.

Shiba Memu gaat de krachten van AI en blockchain-technologie combineren om marketingstrategieën voor bedrijven en individuen te vergemakkelijken. Als het project het juiste adoptieniveau krijgt, kan het SHMU-token op de middellange tot lange termijn hoger stijgen.

Sources


Article information

Author: Ashley Peterson

Last Updated: 1699453922

Views: 1067

Rating: 3.7 / 5 (95 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ashley Peterson

Birthday: 1912-02-05

Address: 730 Victoria Ways, Brentview, NY 12162

Phone: +3538749728209007

Job: Dentist

Hobby: Raspberry Pi, Geocaching, Board Games, Archery, Backpacking, Surfing, Juggling

Introduction: My name is Ashley Peterson, I am a resolved, exquisite, rare, intrepid, Adventurous, important, dedicated person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.